– Inspirasjon –

Arkitekttegnet enebolig

Kunden ønsket et moderne og luksuriøst design med et hint av hotellfølelse. Det ble løst med stramme linjer og en ryddig lyssetting der faste installasjoner og hele vegger er i fokus. Boligens beliggenhet i Nøtterøy-skjærgården er fremhevet med indirekte belysning og vegetasjonslys mot eiketrær, som bidrar til å skape en dynamikk mellom lys og skygge.

Over kjøkkenøya har vi installert den allsidige downlighten, Zoom Recessed, som gir et rent og jevnt lys. Dette er kombinert med den elegante rektangulære downlighten Cold 10 og dens mindre søstermodell Cold 5, som sammen skaper en varm og innbydende atmosfære. Takspotten Tania Mini Basic, er montert i stue og gang der den fremhever kunstverk på veggene.

På soverommet finner du Lorenzo leselampe, designet med fokus på å skape et retningsorientert lys, som gjør den perfekt for fredelige lesestunder uten å forstyrre de rundt deg. Hali baderomsarmatur er montert vertikalt på badet.

I tillegg er det montert LED-striper for å gi en subtil og stemningsfull belysning både på kjøkkenet og i garderoben, noe som forsterker både funksjonaliteten og estetikken til disse rommene. Til uteområdene har vi levert vår minste pullert, Theia, som ikke bare er praktisk, men som også skaper et spennende og innbydende lysbilde som ønsker gjester velkommen med stil.

Det ble også lagt vekt på eiendommens unike utendørsområder, som ligger på en naturskjønn tomt i Nøtterøy-skjærgården. For å forsterke atmosfæren ble det montert indirekte belysning plassert over grunnmuren og spesialisert vegetasjonsbelysning rettet mot omkringliggende eiketrær. Dette fremhevet ikke bare de naturlige egenskapene ved eiendommen, men skapte også et dynamisk spill mellom lys og skygge som forbedrer den visuelle opplevelsen av utendørsområdet under forskjellige tider på døgnet.

Produktliste:

Se også…

Enebolig

Moderne og smart enebolig

Fremtidens boliger er smarte, energieffektive og bekvemmelige. I denne boligen har vi kombinert dekorativ og funksjonell belysning tilpasset boligens arkitektur med sofistikert og brukervennlig belysning.
Offentlig rom

Hogsnes Helsehus

Hogsnes Helsehus er et topp moderne helsehus med institusjonsplasser for både korttids- og langtidsopphold. Vår oppdragsgiver, Tønsberg Kommune, ønsket et bygg med hotellfølelse.
Kontor

Nedre Langgate 19

Nedre Langgate 19 er et nyoppført kontorbygg med sentral beliggenhet et steinkast fra Tønsberg brygge. Belysningen i bygget viser at estetikk og funksjonalitet kan spille på lag i løsninger som også er energieffektive.
Din handlekurv