OM OSS

Lysgrossist for elektrikere og installatører

Ledpro er en del av Norlux, og konsernet LightGroupNordic AS. Via Ledpro kan du handle direkte fra Norlux sitt sentrallager. Det betyr et stort og variert utvalg, lynrask levering og konkurransedyktige priser. Våre kunder er elektrikere/installatører og bedrifter som leverer belysning til bolig, hytter, næring og det offentlige rom. Vi stiller høye krav til våre leverandører, dette sikrer pålitelighet og kvalitet på alle våre produkter.

BAKGRUNN

Vår historie

Ledpro er en del av Norlux, en ledende leverandør av komplette belysningsløsninger i Norden. Norlux ble grunnlagt i 1997. Vi startet med butikkbelysning, og er i dag markedsleder i Retail-segmentet. Med gode erfaringer fra Retail og et velfungerende apparat i ryggen startet vi opp flere nye satsingsområder. Vår visjon er å ha løsninger for alle og en løsning for alt.

I Norlux/Ledpro er vi i dag over 90 ansatte som jobber målbevisst for å løse våre kundenes behov. Vi opplever solid vekst og har i løpet av de siste årene doblet omsetningen. I 2022 endte vi på 341 millioner NOK.

Vårt hovedkontor og lager ligger på Borgeskogen i Stokke i Vestfold. I tillegg har vi salgsrepresentanter rundt om i landet. Norlux har også etablert seg i Sverige, Danmark og England med egne datterselskap.

«Tett samarbeid med våre produksjonsenheter gjør at vi kan tilby energieffektive og bærekraftige løsninger basert på seneste teknologi»

Handle direkte fra grossist og produsent

Med konto hos oss kan du som er elektriker/installatør handle direkte fra grossist og produsent. Det betyr et stort og variert utvalg, rask levering og ikke minst konkurransedyktige priser.

SØK OM KONTO

Opprett bedriftskonto

Er ditt firma registrert under elektrisk installasjonsarbeid? Da kvalifiserer du for våre grossistpriser. Opprett konto i dag, og oppdag vårt utvalg kvalitetsbelysning til gode priser!

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss dersom vi kan hjelpe deg med ditt prosjekt. Vi har lang erfaring med ulike belysningsløsninger. Ved å velge Norlux som din samarbeidspartner vil man få svært effektive løsninger basert på seneste teknologi, både med tanke på miljø og økonomi.

Ole Morten Andresen

Returns Department

+47 33 30 10 80
retur@norlux.com

Kristian T. Kristiansen

Logistics Manager

+47 93 23 47 23
kristian.kristiansen@norlux.com

Audun Strøm

Graphic Designer / Photographer

+47 91 73 72 22
audun.strom@norlux.com

Silje Hauge

Marketing Coordinator

+47 33 30 10 80
marketing@norlux.com

Johnny Nilsen

Sales / Aftersales

+47 99 20 23 71
johnny.nilsen@norlux.com

Carsten Olsen

Sales Engineer

+47 46 97 34 79
carsten.olsen@norlux.com

Mathias Orre

Service Engineer

+47 48 85 04 28
mathias.orre@norlux.com

Anders Heli Hansen

Marketing Officer

+47 90 62 16 52
anders.heli.hansen@norlux.com

Hva kan vi hjelpe deg med?

Har du spørsmål om våre produkter, trenger hjelp, eller ønsker du mer informasjon? Vår salgs- og supportavdeling er bemannet mandag til fredag fra kl. 08:00 til 16:00. 

Din handlekurv