Inspirasjon

Her finner du en samling av prosjekter hvor vi har levert belysningsløsninger, samt informasjon om produktene som er brukt. Utforsk implementeringen av diverse lamper og lysløsninger i ulike omgivelser, og oppdag detaljene i hvert prosjekt for å forbedre dine egne installasjoner.

Showroom

Ledpro By Norlux showroom

I forbindelse med utbygging ved vårt hovedkontor, har vi også fått nytt showroom. Her finner du et stort utvalg av sortimentet ferdig montert. Vi gleder oss til å se deg!
Restaurant

Northland Stortorvet

Bli med innenfor dørene hos Northland – en nyåpnet kaffe- og matbar ved Stortorvet i Oslo. Northland er kjent som baguettespesialist på flyplasser. Nå utvides konseptet.
Enebolig

Moderne og smart enebolig

Fremtidens boliger er smarte, energieffektive og bekvemmelige. I denne boligen har vi kombinert dekorativ og funksjonell belysning tilpasset boligens arkitektur med sofistikert og brukervennlig belysning.
Enebolig

Arkitekttegnet enebolig

Kunden ønsket et moderne og luksuriøst design med hotellfølelse. Det ble løst med stramme linjer og en ryddig lyssetting der faste installasjoner og hele vegger er i fokus.
Offentlig rom

Hogsnes Helsehus

Hogsnes Helsehus er et topp moderne helsehus med institusjonsplasser for både korttids- og langtidsopphold. Vår oppdragsgiver, Tønsberg Kommune, ønsket et bygg med hotellfølelse.
Kontor

Nedre Langgate 19

Nedre Langgate 19 er et nyoppført kontorbygg med sentral beliggenhet et steinkast fra Tønsberg brygge. Belysningen i bygget viser at estetikk og funksjonalitet kan spille på lag i løsninger som også er energieffektive.
Din handlekurv