– Inspirasjon –

Hogsnes Helsehus

Hogsnes Helsehus er et topp moderne helsehus med institusjonsplasser for både korttids- og langtidsopphold. Vår oppdragsgiver, Tønsberg Kommune, ønsket et bygg med hotellfølelse. Inngangspartiet skulle være innbydende, og den samme følelsen skulle gå igjen i alle deler av bygget – både korridorer og oppholdsrom

Vi hadde gleden av å levere skreddersydde belysningsløsninger til Hogsnes Helsehus, et prosjekt for Tønsberg Kommune, med fokus på funksjonalitet og atmosfære. Gjennom vårt arbeid bidro vi til å skape et moderne og innbydende miljø for både korttids- og langtidsopphold.

I prosjektet valgte vi nøye ut produkter for å møte de spesifikke behovene til helsehuset, samtidig som vi ivaretok ønsket om en hotellfølelse. Den elegante Galactic C i hvit ble installert i fellesarealene for å forsterke den luksuriøse atmosfæren, mens Tony Pendant bidrar med sitt distinkte lys over resepsjonsdisken, og skaper en varm og innbydende inngang.

For korridorene valgte vi LED-striper kombinert med vegglampen Duhr i sort og gull, som sammen gir et eksklusivt og moderne uttrykk. Beboerrommene ble utstyrt med LED-paneler med sirkulær ramme for effektiv og behagelig grunnbelysning, og kontorer samt vaktrom fikk installert Ledline nedhengte kontorarmatur for optimal arbeidsbelysning.

Produktliste:
  • Galactic C (sirkulær armatur) – fellesarealer
  • Tony Pendant (hengelampe) – resepsjon
  • LED-striper (28,8W/m) – korridor
  • Duhr Round (vegglampe) – korridorer
  • LED-paneler (sirkulær ramme) – beboerrom
  • Ledline (nedhengt kontorarmatur) – kontorer og vaktrom
  • Pluto (baderomsarmatur) – beboer bad
  • Leila Mini (downlight) – gang fellesarealer

Se også…

Restaurant

hosMartin – Victoria

Bakeri, restaurant og eventlokaler. Hos Martin driver en variert virksomhet i første etasje i ærverdige Hotel Victoria. Det krever gode og fleksible belysningsløsninger å sette rett stemning for alle anledninger.
Restaurant

Northland Stortorvet

Bli med innenfor dørene hos Northland – en nyåpnet kaffe- og matbar ved Stortorvet i Oslo. Northland er kjent som baguettespesialist på flyplasser. Nå utvides konseptet.
Kontor

Nedre Langgate 19

Nedre Langgate 19 er et nyoppført kontorbygg med sentral beliggenhet et steinkast fra Tønsberg brygge. Belysningen i bygget viser at estetikk og funksjonalitet kan spille på lag i løsninger som også er energieffektive.
Din handlekurv