– Inspirasjon –

Moderne og smart enebolig

Fremtidens boliger er smarte, energieffektive og bekvemmelige. I denne boligen har vi kombinert dekorativ og funksjonell belysning tilpasset boligens arkitektur med sofistikert, brukervennlig lys- og varmestyring. Bli med på omvisning!

Fokuset var å skape en atmosfære med belysning som er behagelig å leve rundt, og det er benyttet armaturer med tilbaketrukkede lyskilder slik at de har liten blending. I tillegg har vi levert løsninger for lys- og varmestyring.

Med sine tolv håndblåste glasskuler, er pendellampen Puppet fra italienske Vistosi et dekorativt element som bringer eleganse og eksklusivitet inn i stuen. Den diskrete, men funksjonelle Tania Mini Basic er valgt sammen med Zoom Recessed downlight som grunnbelysning i stue og kjøkken. Muligheten til å vinkle lyset gjør disse armaturene til ypperlige valg i skråtak.

I gang og oppholdsrom i første etasje benyttes Ceto Mini Fixed downlight. Ceto Mini har tilbaketrukket lyskilde, og den gir et lekkert lysbilde på veggene. Over speilet på badet finner vi den elegante baderomsarmaturen Hali. Grunnbelysning på badet besørges av Cold 5 downlight og Cold 5 Outdoor over dusj. Det er også LED-stripe i nisjen over toalettet.

På vaskerom benyttes Tigrus 360° Square Double downlight, og utendørs finner vi Gemma Square Downlight og Plaza Up&Down.

Produktliste:
  • Puppet (Vistosi) (bestillingsvare) – stue
  • Tania Mini Basic (takspot)- stue og kjøkken
  • Zoom Recessed (downlight) – stue og kjøkken
  • Ceto Mini Fixed og Ceto Mini (downlight) – gang og oppholdsrom
  • Hali (baderomsarmatur) – bad
  • Cold 5 (rektrangulær downlight) – bad
  • Tigrus Square (downlight) – vaskerom
  • Gemma Square (utelampe) – uteområde
  • Plaza Up&Down (utelampe) – uteområde

Se også…

Showroom

Ledpro By Norlux showroom

I forbindelse med utbygging ved vårt hovedkontor, har vi også fått nytt showroom. Her finner du et stort utvalg av sortimentet ferdig montert. Vi gleder oss til å se deg!
Restaurant

Northland Stortorvet

Bli med innenfor dørene hos Northland – en nyåpnet kaffe- og matbar ved Stortorvet i Oslo. Northland er kjent som baguettespesialist på flyplasser. Nå utvides konseptet.
Enebolig

Arkitekttegnet enebolig

Kunden ønsket et moderne og luksuriøst design med hotellfølelse. Det ble løst med stramme linjer og en ryddig lyssetting der faste installasjoner og hele vegger er i fokus.
Din handlekurv