– Inspirasjon –

Nedre Langgate 19

Nedre Langgate 19 er et nyoppført kontorbygg med sentral beliggenhet et steinkast fra Tønsberg brygge. I konkurranse med andre belysningsaktører vant Norlux sitt forslag. Vi har hatt stor glede av å ta del i prosjektet, og vi er stolte av vårt bidrag. Belysningen i bygget viser at estetikk og funksjonalitet kan spille på lag i løsninger som også er energieffektive.

I arbeidet med å utarbeide planer for belysningen har vi samarbeidet tett med arkitekt og interiørarkitekt. Vi har funnet løsninger som er i tråd med deres visjoner og ønsker, samtidig som BREEAM-krav er tilfredsstilt.

Fra taket i femte etasje henger pendellampen Puppet fra italienske Vistosi. Lampen består av 30 håndlagede glasskuler som på det lengste henger 12 meter ned fra taket. Den er et dekorativt blikkfang både fra utsiden av bygget og i fellesområder i etasjeskillene. Puppet-kulene går også igjen som enkeltpendler i kaffebarene i hver etasje. Flere lamper fra Vistosi brukes også i kontorer og møterom rundt om på bygget.

Halo-pendelen brukes i flere møterom og kontorer for å skape et organisk uttrykk, kombinert med plantearrangementer for å fremme Scanship og Eie Eiendomsmegling sin miljøprofil. Spotlighten Tania Mini gir dynamisk belysning i fellesområder og korridorer.

Benu Office DALI og Galactic C lysarmaturer forbedrer lyskvaliteten over arbeidsflater med sitt design og funksjonalitet. Cold-serien brukes i taket for diskret og blendingsfritt lys. LED-striper markerer inngangspartiet og vindeltrappen, med Zoom Mini spotlight som fremhever trappens ytre.

Produktliste:
  • Puppet (Vistosi)- oppgang/fellesområde
  • Halo (sirkulær pendel) – møterom/kontorlandskap
  • Tania Mini (spotlight) – fellesområde
  • Global Pro 3-fase (skinnesystem) – fellesområde
  • Benu Office (nedhengt kontorarmatur) – kontor
  • Cold 5 og Cold 10 (rektangulær downlight) – møterom
  • Galactic C (plafond) – kontorlandskap

Se også…

Restaurant

Northland Stortorvet

Bli med innenfor dørene hos Northland – en nyåpnet kaffe- og matbar ved Stortorvet i Oslo. Northland er kjent som baguettespesialist på flyplasser. Nå utvides konseptet.
Showroom

Ledpro By Norlux showroom

I forbindelse med utbygging ved vårt hovedkontor, har vi også fått nytt showroom. Her finner du et stort utvalg av sortimentet ferdig montert. Vi gleder oss til å se deg!
Offentlig rom

Hogsnes Helsehus

Hogsnes Helsehus er et topp moderne helsehus med institusjonsplasser for både korttids- og langtidsopphold. Vår oppdragsgiver, Tønsberg Kommune, ønsket et bygg med hotellfølelse.
Din handlekurv