Ofte stilte spørsmål

Har du spørsmål som vi kanskje kan hjelpe deg med? Se under for et utvalg av spørsmål og svar som kanskje kan besvare det du måtte lure på. Klikk på spørsmålet du ønsker svar på, og om dette ikke hjelper er du selvsagt hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på post@ledpro.no eller på telefon +47 97 11 18 18.

Min konto

Ja, på Ledpro Bedrift behøver du en konto for å handle. Løsningen på ledprobedrift.no er utelukkende for bedriftskunder og alle priser på produktene er skjult frem til du logger deg inn med din konto. Dersom du er privatperson, kan du handle helt uten konto på ledpro.no.

Klikk her for å søke om konto på Ledpro Bedrift

Ved innlogging kan du klikke på «Glemt passord» for at vi skal sende deg en e-post. Du vil da motta en lenke på adressen knyttet til kontoen din, slik at du kan endre passordet på kontoen. Alle passord er lagret kryptert i vår database, slik at vi har ingen mulighet til å se hva ditt nåværende passord er. Har du ikke tilgang til e-post adressen tilknyttet konto din lenger, må du dessverre opprette en ny konto hos oss.

På din konto lagrer vi bedriftsnavn, navn, adresse(r), e-post og telefonnummer. Du kan når som helst fjerne din konto fra ledprobedrift.no dersom du måtte ønske det. Merk at dersom du fjerner din konto hos oss, vil du ikke lenger ha muligheten til å logge inn for å se din ordrehistorikk.

På sidene til din konto, kan du enkelt melde deg av nyhetsbrev fra Ledpro. Du kan også melde deg av nyhetsbrevet ved å klikke på lenken i bunnen av det siste nyhetsbrevet du mottok fra oss.

Betaling

Alle ordrer blir fakturert i henhold til våre salgsbetingelser. Faktura utstedes til bedriftadressen som er lagret på ditt kundeforhold.

Vi oppfordrer til bruk av faktura på e-post. Vennligst ta kontakt med oss for å forsikre deg om at du mottar faktura på e-post.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål vedrørende din betaling på Ledpro Bedrift. Vi besvarer dine spørsmål alle hverdager mellom 08:00 og 16:00. Kontakt oss på post@ledpro.no eller telefon 97 11 18 18.

Dersom varene du har bestilt ikke allerede er sendt, kan du legge inn en ny ordre og vi vil sørge for at alle varer sendes samlet.

Frakt og levering

Normal transporttid på varer fra oss er 1-4 dager avhengig av strekning. Du kan spore sendingen din så snart den har forlatt vårt lager.

Dersom du legger inn en ordre hos oss før kl. 12:00, vil vi sende varene dine samme dag. Dette gjelder kun hverdager og ikke helger og høytider.

Ja! Vi har Pick-Up Point på vårt hovedkontor på Borgeskogen 32, 3160 Stokke. Sørg for å velge Pick-Up Point som fraktalternativ når du bestiller fra oss. Vårt Pick-Up Point har åpningstid alle hverdager mellom 08:00 – 16:00. Vennligst merk at du ber deg om å vente til å komme frem til du mottar en SMS fra oss om at varene er klare til henting.

Så snart varene dine har forlatt vårt lager, vil vi sende deg en SMS og en e-post med lenke til sporingen av pakken din. På denne måten kan du følge pakken helt frem til utleveringsstedet.

Vi sender alle pakker med passende transportør eller du kan hente pakken kostnadsfritt på vårt Pick-Up Point ved Borgeskogen 32, 3160 Stokke.

Retur og angrerett

Dersom du har mottatt en vare som er defekt, skal vi naturligvis hjelpe deg og erstatte denne med en ny vare. Fyll ut vårt returskjema på ledprobedrift.no/retur, og følg instruksjonene her.

Vi kan ofte ta varer i retur som ikke er åpnet og i ubrukt stand, og er veldig fleksible når det gjelder retur av varer. Ta kontakt med oss for nærmere avtale.

Dersom det er en feil eller mangel ved varen du har bestilt fra oss, eller om vi har sendt deg feil varer vil vi naturligvis dekke returen av varene kostnadsfritt.

Handlekurv