Ofte stilte spørsmål

Her har vi samlet noen av de mest stilte spørsmålene fra våre kunder. Fant du ikke svar på spørsmålet ditt kan du når som helst ta kontakt med oss på post@ledpro.no eller på telefon +47 97 11 18 18. Vi er her for hjelpe deg!

Min konto

Ja, på Ledprobedrift.no må du ha konto for å kunne handle. Vår nettbutikk er ment for bedriftskunder. Vi gjør oppmerksom på at alle priser på produktene er skjult frem til du logger deg inn med konto. Dersom du er privatperson, kan du handle uten konto på ledpro.no.

Klikk her for å søke om konto på Ledpro Bedrift.

Ved innlogging kan du klikke på «Glemt passord». Du vil da motta en e-post med mulighet for å opprette nytt passord. Alle passord er lagret kryptert i vår database. Vi har derfor ikke innsyn i ditt nåværende passord. Har du mistet tilgang til e-postadressen tilknyttet konto din lenger, må du opprette en ny konto hos oss.

På din konto lagrer vi bedriftsnavn, navn, adresse(r), e-post og telefonnummer. Ønsker du kan når som helst slette din konto fra ledprobedrift.no. Merk at dersom du fjerner din konto hos oss vil du ikke lenger ha muligheten til å logge inn for å se din ordrehistorikk.

På sidene til din konto kan du enkelt melde deg av nyhetsbrev fra Ledpro. Du kan også melde deg av nyhetsbrevet ved å klikke på lenken i bunnen av det siste nyhetsbrevet du mottok fra oss.

Betaling

Alle ordrer blir fakturert i henhold til våre salgsbetingelser. Faktura utstedes til bedriftadressen som er lagret på ditt kundeforhold.

Vi oppfordrer til bruk av faktura på e-post. Vennligst ta kontakt med oss for å forsikre deg om at du mottar faktura på e-post.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål vedrørende din betaling. Vi besvarer dine spørsmål alle hverdager mellom kl. 08:00 og 16:00. Kontakt oss på post@ledpro.no eller telefon 97 11 18 18.

Dersom varene du har bestilt ikke allerede er sendt kan du legge inn en ny ordre. Vi vil da sørge for at alle varer sendes samlet.

Frakt og levering

Vi stekker oss langt for at du skal få varene som fort som mulig. Ordre før kl. 14:00 sendes samme dag. Du kan spore sendingen din så snart den har forlatt vårt lager.

Dersom du legger inn en ordre hos oss før kl. 14:00 vil vi sende varene dine samme dag. Dette gjelder kun hverdager og ikke helger og høytider.

Ja! Vi har Pick-Up Point på vårt hovedkontor/lager på Borgeskogen 32, 3160 Stokke. Sørg for å velge Pick-Up Point som fraktalternativ i kassen når du bestiller-. Vårt Pick-Up Point har åpningstid alle hverdager mellom 08:00 – 16:00. Du vil motta en SMS fra oss når varene er klare til henting.

Så snart varene dine har forlatt vårt lager vil vi sende deg en SMS, og en e-post med lenke til sporingen av pakken din. På denne måten kan du enkelt følge pakken helt frem til utleveringsstedet.

Vi sender alle pakker med passende transportør, eller du kan velge å hente pakken kostnadsfritt på vårt Pick-Up Point ved Borgeskogen 32, 3160 Stokke.

Retur og angrerett

Det er viktig for oss at du er fornøyd. Vi tilbyr derfor det vi liker å tro er bransjens beste garantiservice. Dersom du har mottatt en vare som er defekt vil vi erstatte denne med en ny vare. Fyll ut vårt returskjema og følg instruksjonene her. Trykk her for å gå til returskjema.

Vi er veldig fleksible når det gjelder retur av varer. Vi gjør oppmerksom på at varen skal returneres i original embalasje. Varen må også være hel og uten skader slik at varen kan selges på nytt uten forringelse av verdi. Ta kontakt med oss for nærmere avtale.

Dersom det er en feil eller mangel ved varen du har bestilt fra oss, eller om vi har sendt deg feil varer, dekker vi returen av varene helt kostnadsfritt.

Handlekurv