– Inspirasjon –

hosMartin – Victoria

Bakeri, restaurant og eventlokaler. Hos Martin driver en variert virksomhet i første etasje i ærverdige Hotel Victoria. Det krever gode og fleksible belysningsløsninger å sette rett stemning for alle anledninger. .

Hotel Victoria, plassert ved siden av Kirkeparken i Fredrikstad, er en essensiell del av bybildet med sin modernistiske arkitektur fra 1938. Denne murbygningen står som et viktig kulturminne i byen. I 2021 fikk vi gleden av å bli engasjert i forbindelse med at hotellet skiftet eiere, noe som markerte starten på en omfattende rehabiliteringsprosess.

Interiøret ble nøye utformet for å komplementere Hos Martins særegne stil, samtidig som det skulle respektere og ivareta byggets modernistiske arkitektur. Gitt utfordringene som følger med renoveringen av et historisk hotell, var det mange aspekter å vurdere. Noen tak ble erstattet for å møte moderne standarder, mens andre ble omhyggelig bevart for å beholde bygningens historiske verdi. Videre ble det gjennomført nødvendige tilpasninger direkte på stedet for å sikre en harmonisk sammensmelting av gammelt og nytt.

Over sofahjørnets bord fremheves Crux-pendelen med sin kobberfarge mot mosegrønne fliser, komplementert av LED-striper for et lunt uttrykk. Festsalen er en grønn oase med glasstak, vegetasjon og sandfargede fliser, belyst av Alva-pendelen med naturtekstil og en opal lyskilde for jevn belysning. Fleksibel belysning fra Zoom og Zoom Mini spotlights tilpasses ulike arrangementer, og brunbeiset tre kombinert med metallgitter og LED-striper skaper en lun atmosfære.

Bakenfor festsalen finner vi lokalets Chambre Séparée – et adskilt møte- eller spiserom. Chambre Séparée tilbyr en eksklusiv setting med Tania Mini Spotlights og perforerte kobberplater opplyst av LED-striper, med Ombro-pendelen for stemningsfullt lys uten blending. Toalettene har Artemides Dioscuri og dekorative, lavtbyggende LED-paneler for et forbedret visuelt inntrykk og illusjonen av høyere tak.

Belysningen styres trådløst via en kostnadseffektiv Casambi-app, som er enkel å bruke og sikret med passord, noe som gir enkel kontroll og minimal opplæring.

Produktliste:
 • Zoom Mini (spotlight)
 • Lobus (spotlight)
 • Global (skinnesystem)
 • Tania Mini Basic (takspot)
 • Crux (pendel)
 • Ombro (pendel)
 • Cold 5 (downlight)
 • LED-striper
 • LED-panel
 • Artemide Dioscuri (vegglampe)
 • Casambi (styringssystem)

Se også…

Showroom

Ledpro By Norlux showroom

I forbindelse med utbygging ved vårt hovedkontor, har vi også fått nytt showroom. Her finner du et stort utvalg av sortimentet ferdig montert. Vi gleder oss til å se deg!
Offentlig rom

Hogsnes Helsehus

Hogsnes Helsehus er et topp moderne helsehus med institusjonsplasser for både korttids- og langtidsopphold. Vår oppdragsgiver, Tønsberg Kommune, ønsket et bygg med hotellfølelse.
Kontor

Nedre Langgate 19

Nedre Langgate 19 er et nyoppført kontorbygg med sentral beliggenhet et steinkast fra Tønsberg brygge. Belysningen i bygget viser at estetikk og funksjonalitet kan spille på lag i løsninger som også er energieffektive.
Din handlekurv