– Inspirasjon –

Northland Stortorvet

Bli med innenfor dørene hos Northland – en nyåpnet kaffe- og matbar ved Stortorvet i Oslo. Northland er kjent som baguettespesialist på flyplasser. Nå utvides konseptet. Kundene tilbys raske «grab and go» måltider, samtidig frister Northland med sittegrupper og servering av et bredt utvalg kvalitetsretter.

Opplev den nye kaffe- og matbaren Northland, nylig åpnet ved Stortorvet i Oslo. Kjent for sine baguetter på flyplasser, utvider Northland nå tilbudet sitt. Her kan gjestene velge mellom hurtige «grab and go» alternativer eller nyte et variert utvalg av kvalitetsmåltider i behagelige sitteområder.

Ved inngangen ønsker gruppen av Alba pendellamper i forskjellige størrelser gjestene velkommen med sin varme og innbydende glød. Inne i lokalet kombineres de elegante Orb pendellampene med den kompakte Zoom Mini spotlighten, som skaper et harmonisk lysbilde. Over sofaområdet henger det kunstverk for salg, opplyst av Zoom Spotlight serien, ideelt for kunstutstillinger, der Zoom Mini passer perfekt inn. Langs vinduene er bordområdene belyst med Tony pendellampen, som tilbyr klart, men diskret lys, perfekt for å observere bylivet uten forstyrrelser.

Toalettområdet utstråler en følelse av eksklusivitet og ro, takket være den dempede belysningen. Mirach vegglampen, i sin unike svart og gullfinish, fremstår som et stilfullt og iøynefallende tilskudd til rommet.

Produktliste:
  • Alba (pendel) – Inngangsparti
  • Orb (pendel)- Fellesområde og bad
  • Zoom Mini (spotlight) – Fellesområde
  • Global Base (skinnesystem) – Sofaområde
  • Tony Pedant (pendel) – Vindu/bordområde
  • Cold 5 (rektrangulær downlight) – Bad
  • Mirach (vegglampe) – Bad

Se også…

Enebolig

Arkitekttegnet enebolig

Kunden ønsket et moderne og luksuriøst design med hotellfølelse. Det ble løst med stramme linjer og en ryddig lyssetting der faste installasjoner og hele vegger er i fokus.
Showroom

Ledpro By Norlux showroom

I forbindelse med utbygging ved vårt hovedkontor, har vi også fått nytt showroom. Her finner du et stort utvalg av sortimentet ferdig montert. Vi gleder oss til å se deg!
Kontor

Nedre Langgate 19

Nedre Langgate 19 er et nyoppført kontorbygg med sentral beliggenhet et steinkast fra Tønsberg brygge. Belysningen i bygget viser at estetikk og funksjonalitet kan spille på lag i løsninger som også er energieffektive.
Din handlekurv