– Inspirasjon –

Ledpro By Norlux showroom

Velkommen til vårt nye showroom! Besøk oss ved hovedkontoret i Stokke for en nærmere titt, eller ring oss for å avtale en omvisning. Her er du alltid hjertelig velkommen!

Er du nysgjerrig på hvordan våre produkter vil se ut i virkeligheten? Ved vårt hovedkontoret, ved Borgeskogen i Stokke, viser vi frem et omfattende utvalg av våre lamper, designet for alle slags områder og behov. Her har du muligheten til å oppleve og ta en nærmere titt på produktene. Vi har åpent fra kl. 08-16 alle hverdager. Kom innom og ta en titt og en kaffe, da vel?

Interessen for vår siste innovasjon, Norlux Wireless Connect, har vært overveldende. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å kontakte oss for å avtale en personlig presentasjon av systemet. Vi ser frem til å møte deg og hjelpe deg med å finne de beste belysningsløsningene for dine behov.

Se også…

Enebolig

Moderne og smart enebolig

Fremtidens boliger er smarte, energieffektive og bekvemmelige. I denne boligen har vi kombinert dekorativ og funksjonell belysning tilpasset boligens arkitektur med sofistikert og brukervennlig belysning.
Kontor

Nedre Langgate 19

Nedre Langgate 19 er et nyoppført kontorbygg med sentral beliggenhet et steinkast fra Tønsberg brygge. Belysningen i bygget viser at estetikk og funksjonalitet kan spille på lag i løsninger som også er energieffektive.
Offentlig rom

Hogsnes Helsehus

Hogsnes Helsehus er et topp moderne helsehus med institusjonsplasser for både korttids- og langtidsopphold. Vår oppdragsgiver, Tønsberg Kommune, ønsket et bygg med hotellfølelse.
Din handlekurv